Sulkkis.fi Seinäjoen sulkapallohalli ajanvaraus
Etsi sivustolta
 
   
 

TIEDOTUS! Vanhat kulkunapit ovat vaihtuneet uudempiin kulkukortteihin. Voit vaihtaa kulkunappisi uudenmalliseen kulkukorttiin veloituksetta Squash & Bowling Centerissä.

 
 
Ajanvaraus Seinäjoen sulkapallohallin ajanvaraus

Varausjärjestelmän käyttöohje sekä ehdot.
Sulkapallohallin WEB varausjärjestelmä on helppokäyttöinen palvelu jonka avulla pelaajat voivat varata itselleen pelivuoroja. Palvelun käyttö vaatii nopean rekisteröitymisen järjestelmään jonka jälkeen vuorojen varaus onnistuu välittömästi. Mikäli olet menossa seinäjoen sulkapallohallille ensimmäistä kertaa on sinun haettava kulkukortti jonka avulla pääset sisään sulkapallohalliin.

Nelinpelimahdollisuus löytyy kentiltä 1 ja 2. Katso kartta!

Lue ensin palvelun käyttöehdot!

Muista perua varauksesi mikäli et pääse pelaamaan! Mikäli et haluat perua varauksen, tulee perua viimeistään 4 tuntia ennen vuoron alkua.


Ajanvaraus sivulle siirryttyäsi sinun tulee rekisteröityä SeamChip sivuille. Käyttäjätunnuksena toimii se sähköpostiosoite jolle kulkukorttisi on rekisteröity.
Rekisteröidyttyäsi palveluun pääset varaamaan vuoroja. HUOM! Muista kirjautua sisään kun menet varaussivulle!

Katso allaoleva opastusvideo ennenkuin alat varaamaan ensimmäistä sulkapallovuoroa!

Jos haluat pelata sulkapalloa toimi näin:

1. Hae itsellesi kulkukortti sulkapallohalliin Squash & Bowling Centeristä. Voit samalla ostaa kortillesi niin paljon vuoroja kun haluat. Mikäli sinulla on vanha kulkunappi sulkapallohallille, siirretään käyttämättä jääneet vuorosi uudelle kortille.

2. Siirry SeamChip ajanvaraus / verkkokauppaan. Luo itsellesi tunnukset. Käyttäjätunnuksena toimii se sähköpostiosoite jolle kulkukorttisi on rekisteröity.

3. Tunnukset luotuasi pääset varaamaan pelivuoroja varauskalenterin kautta. Voit myös ostaa kortillesi lisää pelivuoroja.

4. Kun sinulla on kulkukortti sulkapallohalliin ja kortilla on pelivuoroja ja olet varannut itsellesi pelivuoron, voit mennä sulkapallohallille pelaamaan.

5. Sulkapallohallille saavuttuasi vilauta korttia lukijan edessä. Lukija sijaitsee sulkapallohallin sisään vievän oven vieressä. Korttia vilautettuasi saat oven auki.

 
 
Seinäjoen sulkapallohalli puh: 06-4140 151, käynti: tuottajantie 35, 60100 Seinäjoki
Kulkukorttien nouto ja palautus:Palloiluhallilla osoitteessa urheilupuisto, 60100 seinäjoki